Douglas en eiken

Bij keeren bouw en timmerwerken zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van hoogwaardige douglas- en eikenhouten overkappingen en tuinhuisjes. Met deze prachtige en duurzame houtsoorten creëren we unieke buitenruimtes die perfect passen bij uw wensen en de stijl van uw tuin.

 

Douglashout staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid en duurzaamheid. Het heeft een warme uitstraling en is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Onze ervaren vakmensen werken met zorg en precisie om uw douglasoverkapping of tuinhuisje op maat te maken, met oog voor detail en kwaliteit.

 

Eikenhout is een andere populaire keuze voor buitenconstructies vanwege zijn robuuste karakter en tijdloze uitstraling. Het is een zeer duurzame houtsoort die jarenlang meegaat. Onze eikenhouten overkappingen en tuinhuisjes worden met vakmanschap gebouwd, waarbij we streven naar perfectie in elk detail.

 

Of u nu op zoek bent naar een overkapping om te genieten van uw tuin, een tuinhuisje voor extra opslagruimte, of een combinatie van beide, wij kunnen aan uw behoeften voldoen. Ons team staat klaar om u te begeleiden bij het ontwerp, de materialenkeuze en de bouw van uw droomproject.

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laat ons u helpen om uw buitenruimte om te toveren in een prachtige en functionele plek